dilluns, 19 de novembre del 2012

Taller "Somriu, són adolescents"

Us recordem que el proper dijous 29 de novembre, a les 8 del vespre, es realitzarà la segona sessió del cicle "Somriu, són adolescents" dins el programa "Habilitats parentals, recursos per promoure la parentalitat positiva". En trobareu més informació aquí.




divendres, 16 de novembre del 2012

Lliurament del premi Logo "EMPARAULEM-NOS"

El jurat ha escollit el Logo guanyador del lema del curs: "EMPARAULEM-NOS" pel curs 2012-2013 entre els 14 models que s'han presentat. Durant la deliberació es van descartar alguns treballs per criteris estètics i de composició, també per no respondre al lema d'enguany o per no ser fidels al concepte de l'eslògan que defineix el curs.
De la resta de treballs es procedí a una primera votació i se'n van triar dos: un presentat per l'alumne de 1r ESO Namrud Busquet; i el que finalment es va imposar i guanyà per unanimitat. Aquest correspon a l'alumna de 2n ESO, Maria Bellido.
A la foto veiem la Presidenta de Jurat, Sra. Isabel Mora, lliurant el premi (un llibre sobre tècniques artístiques) a la guanyadora del concurs, Maria Bellido. 



*Properament publicarem el Logo.

dimarts, 6 de novembre del 2012

Acte d'homenatge a Xavier Puig

En homenatge a Xavier Puig, professor del nostre IES traspassat el setembre de l'any passat, el divendres dia 26 d'octubre es va dur a terme a l'Ateneu de Celrà la conferència "30 anys d'excavacions a Atapuerca" a càrrec d'Eudald Carbonell.  El ponent i el nostre company havien compartit importants experiències dins el món de l'arqueologia, i aquest vincle comú va quedar ben palès tant en la presenació feta per Josep Vila, director del nostre centre, com per part del propi Eudald Carbonell.

Al final de la conferència, la Dolors, la seva esposa, en nom propi i en el de tota la família, es dirigí al públic assistent que omplia el local per agraïr-los, amb unes paraules molt emotives, el record present d'en Xavier.