dijous, 14 de maig del 2015

PREMI AL TALLER DE TEATRE DE BATXILLERAT

El Taller de Teatre de Batxillerat, amb l'obra AH!MOR!, ha guanyat el premi a la Millor Dramatúrgia del Premi Ovidi Montllor de Catalunya de Teatre Jove, dins el certamen dels Premios Buero Vallejo - Fundación Coca-Cola, Ministerio de Cultura/ Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

El lliurament del premi serà al Mobile World Center, de Barcelona el dia 25 de maig a les 19.00h, i el recolliran tots els membres del taller de teatre.

El text i la dramatúrgia d'aquesta obra és del professors de l'institut JMa Uyà. Actors i actrius: Daniela Monsó, Fran Alvarez, Berta Prieto, Aina Serena, Claudia Mas, Angela Lechado i Jan Cabarroques, alumnes de batxillerat de l'institut.

Aquest obra es va representar a l'Ateneu els dies 2 i 8 de maig, i es representarà al la Sala la Planeta de Girona el dia 25 de juny, a les 9 del vespre.

El Taller de Teatre de Batxillerat ha guanyat un premi cada any durant els últims tres anys (vg. articles anteriors) .

El Taller de Teatre de Batxillerat de l'institut de Celrà funciona com una extraescolar de desembre a maig, dues hores a la setmana, amb assaigs al institut mateix i al Teatre Ateneu, i ofereix una mitjana de quatre representacions de l'obra de cada any. Es presenta sempre a la convocatòria anual dels premis Ovidi Montllor de Catalunya de Teatre Jove.