divendres, 20 de febrer del 2015

WE WEAR ENGLISH... ENGLISH EVERYWHERE

A primer i segon d’ESO tenim un projecte en curs que recull les paraules en llengua anglesa que portem escrites a les nostres samarretes, jaquetes, bosses, camises....

N’hem començat a trobar moltíssimes i hem constatat que moltes vegades portem escrits missatges que ni tan sols sospitem...


Equip de redacció de 3r

HALLELUYAH DE LEONARD COHEN

El dia de la Diada, després d'un matí complet d'activitats, va arribar el moment de la cloenda per tancar la jornada. 

La coral havia estat tota l'estona de tallers treballant la veu. Van preparar Halleluyah de Leonard Cohen amb l'ajuda de l'Imma Pascual, directora de la coral Geriona, que va acceptar la petició de venir-nos a ensenyar la seva manera de treballar. 

Tot i que no van tenir gaire temps de preparar-la a fons, es van veure amb cor de cantar-la davant de tot l'institut. Els va agradar molt poder-ho fer i estan satisfetes de com va quedar, tenint en compte la poca estona que van tenir per preparar-la. Aquí la teniu:


Equip de redacció de 3r

REUNIÓ INFORMATIVA PREINSCRIPCIÓ 1r ESO CURS 2015-2016

A les portes de l'inici de les preinscripcions per al curs vinent, 
l'institut convida les famílies dels alumnes de 6è de primària
i que el curs vinent estudiaran 1r d'ESO
a una xerrada informativa. 




dimarts, 17 de febrer del 2015

FORMACIÓ EN DESFIBRIL.LACIÓ


El dia 12 de febrer, els alumnes de 4t d’ESO varen participar en el Programa de Formació en Desfibril·lació per a Joves que duu a terme Dipsalut.

La formació va anar a càrrec de l’Isaura, l’Ariadna i la Marta (estudiants d’Infermeria i Medicina de la UDG), i del responsable del programa, en Joan, del Centre de Genètica Cardiovascular.


Els alumnes varen aprendre què cal fer en diferents situacions: si una víctima es desploma i cau a terra inconscient, però respira, o si no respira i disposen d'un desfibril·lador a prop, i, finalment, en la situació suposada que la persona no respiri i no tinguin cap desfibril·lador a l’abast.


dilluns, 16 de febrer del 2015

SORTIDA DE SEGON D'ESO A BESALÚ

Si cliqueu damunt la foto podreu veure més  fotografies de grup de la sortida cultural que el dia  5 de febrer van realitzar els cursos de 2n d'ESO a Besalú. Fan cara de fred!




dilluns, 9 de febrer del 2015

ELS NOSTRES ENLLAÇOS INTERESSANTS

Als ENLLAÇOS INTERESSANTS del nostre bloc hi ha sempre molta activitat: magdalenes al bloc de La USEE de l'instiut, enigmes a La nostra aula, La verdad del caso Savolta al bloc del Departament de Castellà... i a tots els altres. 

Us convidem a anar-los mirant sovint, que s'hi publiquen articles molt interessants.



diumenge, 1 de febrer del 2015

CAMÍ CATALÀ / DIADA

El dia de la celebració de la Diada de l'institut es va fer un taller per marcar un tram del 
CAMÍ CATALÀ. Cliqueu damunt la foto per veure tot el reportatge.



TALLERS PROJECTE DIF CAPACITATS / DIADA

Dins els Projecte DIF CAPACITATS es van fer diversos tallers durant la Diada. En alguns es va comptar amb la col·laboració de la Llar Oxalis. Es va fer Boccia, Goalball, bàsquet...