dilluns, 30 de novembre del 2015

ASSEMBLEA DE L'AMPA: CANVI DE DATA!

CANVI DE DATA!!!


NOVA DATA ASSEMBLEA GENERAL AMPA

dijous 10 de desembre 2015
 a les 19.00h
a la sala d'audiovisuals

divendres, 27 de novembre del 2015

GRÀCIES A TOTHOM!

Agraïm molt la vostra col·laboració. Aquí teniu els comptes de l'esmorzar organitzat per 3rC avui al pati. Tot serà per a l'organitació Movember.


           

dijous, 26 de novembre del 2015

A Gàmbia es prohibeix la mutilació genital femenina!!!


El dia 27, a les 17.30, hi haurà un xerrada informativa sobre la Mutilació Genital Femenina a la Sala d'Entitats del Centre Cívic de Celrà, a càrrec de la Meritxell Yanes.

MOVEMBER A L'INSTITUT

Enguany els alumnes de 3rC de l’institut de Celrà han tingut la iniciativa de fer un muntatge en vídeo per tal de donar a conèixer el moviment MOVEMBER aquí al centre.

MOVEMBER va néixer a Austràlia el 2003 quan dos amics van voler ajudar un company amb càncer de pròstata recaptant diners i deixant-se créixer el bigoti com a acte simbòlic i genuïnament masculí. Des de llavors la idea s’ha anat estenent arreu del món i MOVEMBER és actualment una fundació que es dedica a recaptar diners per tal de destinar-los a la investigació del càncer de pròstata i testicles, entre altres malalties associades al gènere masculí.

Així mateix, els alumnes de 3rC  han organitzat un esmorzar solidari per aquest divendres 27 de novembre al segon pati per recaptar fons i fer una donació a aquesta organització.


Gaudiu del vídeo:

dimecres, 25 de novembre del 2015

http://coeducantinstitutdecelra.blogspot.com.es/2015/11/sacosta-el-25-de-novembre-diada.html
Cliqueu damunt la imatge per veure tota la informació dels actes que es fan a Celrà

dimarts, 24 de novembre del 2015

REINICIEM-NOS: DIÀLEG I RESPECTE

En la sisena sessió de la Taula de participació, els membres del grup han valorat de quina manera cal organitzar-se per poder aprofitar l'opinió de tothom. Podeu veure totes les sessions a la pàgina Taula de participació 3r d'ESO.

dilluns, 23 de novembre del 2015

SETMANA DE LA CIÈNCIA: EFECTES ÒPTICS

Amb motiu de la setmana de la ciència, els alumnes de 2n de batxillerat van presentar alguns efectes òptics senzills al pati, perquè aquest 2015 ha estat declarat any de la llum per la UNESCO.

VISITA AL COSMOCAIXA

Dimecres de la setmana passada, amb motiu de la Setmana de la Ciència, primer de batxillerat de ciències va anar al Cosmocaixa. Van visitar la Sala de la matèria i van fer un taller de reaccions químiques.


dimecres, 18 de novembre del 2015

dimarts, 17 de novembre del 2015

PLUJA D'IDEES

Dilluns es va fer una pluja d'idees dins la primera sessió de la taula de participació 
(Reiniciem-nos)

dilluns, 16 de novembre del 2015

DIADA DE SANT ALBERT A LA UDG

Divendres passat,  els alumnes de biologia de 1r i 2n de batxillerat van anar a la UdG i van participar en tots els tallers. Després van fer una visita a la universitat, guiada per alumnes de cursos superiors.


divendres, 6 de novembre del 2015

SORTIDA DE 1r D'ESO A SANT MIQUEL

El dimecres 28 d'octubre els alumnes de primer d'ESO van fer la primera excursió de tutoria. 

Van sortir de l'institut i es van dirigir a la pedrera del bosc de Can Taberner. Allà van explicar-los com es treia la pedra i quina utilitat tenia. Després van anar a veure el forn de calç, al mateix bosc, i molt a prop de la pedrera, on escalfaven la pedra fins que es convertia en calç. Després van començar la ruta cap a Sant Miquel. 


Es van aturar a esmorzar a la sortida de Celrà, just abans de començar la pujada. 

El dia era magnífic i des de dalt de Sant Miquel, van poder observar que hi ha unes vistes impressionants; van veure el coll del Pertús, Roses, el Montgrí i les Illes Medes, Girona, Banyoles i la majoria de pobles de la llera del Ter. 
2015 novembre Pujada a sant Miquel

SORTIDA DE SOCIALS AL PARC DE LA DRAGA DE BANYOLES

Aquesta setmana, tots els cursos de primer d'ESO han anat al parc de la Draga de Banyoles.
La Draga és un assentament del neolític antic (5300-5100 aC) que es va establir a la vora oriental de l'Estany de Banyoles. Allí van construir grans cabanes rectangulars de roure, amb les seves palissades, focs culinaris i fosses de residus. La seva excavació en ha fornit de milers d'objectes del neolític (vasos ceràmics, eines d'os, de sílex tallat o de pedra polida) d'entre els quals destaquen els fabricats en fusta (falçs, aixes, pals cavadors, recipients, cullerots, pintes, arcs i sagetes). Aquests darrers objectes són únics a la Península Ibèrica i s'han conservat gràcies a l'ambient anaeròbic (manca d'oxigen) en què  van romandre des de finals del VI mil·lenni aC.
Des de l'any 2000 compta amb un parc arqueològic proveït de tres cabanes neolítiques, a més de bungalous i coberts per a atendre les visites escolars o turístiques, a càrrec de l'empresa Arqueolític. Tots els materials arqueològics de la Draga són al Museu Arqueològic Comarcal de Banyoles.
  


dijous, 5 de novembre del 2015

EMPÚRIES

Els alumnes de grec i llatí de batxillerat van anar dimecres a Empúries. 

Cliqueu damunt la foto per llegir la informació

dimecres, 4 de novembre del 2015

PRESENTACIÓ ASPIRANTS TAULA DE PARTICIPACIÓ 3r D'ESO

Presentació d'alumnes aspirants a formar part de la taula de  participació del projecte de 3r d'ESO. 

Cliqueu damunt la imatge per veure el vídeo.