divendres, 20 de maig del 2016

MADE FOR YOU, A LA TROBADA DE COOPERATIVES ESCOLARS

Dijous de la setmana passada (12 de maig), els alumnes de 3r responsables de la cooperativa MADE FOR YOU (vegeu el seu web) van assistir a la Trobada de Cooperatives Escolars a Girona. 

El senyor Josep Polanco, director del Serveis Territorials del Departament d'Ensenyament va inaugurar la jornada a la sala Josep Irla de l'edifici de la Generalitat. Després uns alumnes de la cooperativa gironina SOM ENERGIA van explicar les claus del seu projecte. A partir de 2/4 d'11 es va muntar el Mercat de les Cooperatives a la plaça de Pompeu Fabra.

El programa de creació i impuls de cooperatives escolars reuneix aquest curs més de 200 alumnes de 10 instituts de les comarques gironines, amb l'objectiu de promoure i incentivar l'actitud emprenedora. S’han creat 15 cooperatives, que han aplicat la metodologia Empresa Jove Europea, de l’entitat asturiana  Consorci Valnalón – Ciutat Tecnològica, premi Fundació Princesa de Girona 2014. 

L'objectiu d'aquesta jornada de trobada és reforçar els aspectes clau del projecte, en especial els relacionats amb la comunicació interna i externa, les relacions amb l’entorn del centre, i aspectes organitzatius de finances, màrqueting, organigrames de funcionament, etc., i també els valors del cooperativisme.

Hi han col·laborat l'Ajuntament i la Cambra de Comerç de Girona, i la Fundació Princesa de Girona.
Cliqueu damunt la imatge per veure el reportatge fotogràfic