dijous, 25 de maig del 2017

PARTICIPACIÓ A LA 24a MOSTRA DE TEATRE D'ENSENYAMENT PÚBLIC SECUNDARI

Aquest dijous i divendres alumnes de 3r i 4t d'ESO del nostre institut participen a la 24a Mostra de Teatre d'Ensenyament Públic Secundari de Blanes. Concretament, representaran les dues obres que van estrenar per Sant Jordi: Camises Blanques (3r d'ESO) i Massa tard, Antígona (4t d'ESO).


A la Mostra es representaran 23 obres de 19 instituts a l’Esbarjo Parroquial i al Teatre de Blanes, on dissabte hi haurà la mostra ‘Blanes, Teatre Jove’ amb els grups El Mirall i Ralek.
Pel que fa a la representació gironina, els alumnes provenen de Blanes, Maçanet, Salt, Calonge, Tossa, Ripoll, Lloret, Sant Feliu de Guíxols, Palafrugell, Figueres, Banyoles, Celrà, Roses i Hostalric.
Com a convidats,  enguany tornen a ser presents l’Institut Lo Pla d’Urgell de Bellpuig i l’Institut Banús de Cerdanyola del Vallès. Després d’alguns anys d’absència, torna a participar un institut del País Valencià, més concretament l’INS Francesc Ferrer i Guàrdia de València.
A banda del català i castellà, algunes representacions es fan en anglès i francès, i la música també esdevé sovint el fil conductor de més d’una de les obres.